Beleven, ontdekken & leren

Beleven

Wil je het boerenleven ervaren alleen of met een groep (collega’s of vrienden), dan kunt u bij ons terecht. Wij vertellen graag wat we allemaal doen en waarom, maar daarnaast laten we je het ook graag zelf ervaren. Uiteraard verzorgen we tussendoor de inwendige mens, want als je hard werkt, moet je ook goed eten.

Ontdekken

Er valt heel veel te ontdekken op een boerderij. Zie je de haver opkomen? Waarom zijn boeren blij met lieveheersbeestjes en soms niet met vlinders? Stinkt mest altijd?

Die geiten met hoorns zijn toch bokken? Nee hoor, ook de meiden hebben hoorns!

Zo maar een greep uit vragen en opmerkingen die we de laatste tijd hebben gehoord of dingen die onszelf zijn opgevallen. Op een veelzijdige boerderij als De Wickevoorter Stadsboeren kun je heel veel verschillende dingen ontdekken. Ideaal dus om met de klas naar toe te komen of met een verjaardagsfeestje.

Leren

Op heel veel plekken en heel veel manieren kun je van alles leren. Ook bij ons op de boerderij. Ada neemt de leerlingen graag mee op ontdekkingstocht. Dat kan een algemene kennismaking zijn, maar de les kan ook aansluiten bij een thema dat behandeld wordt. We gaan graag met je in gesprek om de lesstof zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de behoefte van de leerlingen.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Beleven, Ontdekken & Leren? Neem contact met ons op!

Verjaardagsfeestje

Vier je verjaardag op onze stadsboerderij.

Teamuitje

Werk een dag mee op onze stadsboerderij.

Schoolexcursie

Kom met je klas naar onze stadsboerderij.

Stageplek

Doe je stage op onze stadsboerderij.