Dit is een deelpagina van
de Wickevoorter Stadsboeren.

Klik hier om naar de volledige site te gaan.

Stadsboer Martin

Stadsboer Martin

Stadsboer Martin Verzijden kwam ooit als klant op een biologisch-dynamische boerderij. Dat ontwikkelde zich tot een vrijwilligersbaan die een betaalde baan werd. En uiteindelijk kwam via de opleiding aan de Warmonderhof (richting Veehouderij en Stadslandbouw) Wickevoort op zijn pad. Eerder werkte hij als personeelsplanner in een academisch ziekenhuis en studeerde hij Milieumaatschappijwetenschappen in Utrecht en Organic Agriculture in Wageningen.

Martin wil voor iedereen iets moois. Voor de planten op de tuin, de klanten in de winkel, de dieren in de wei en alles eromheen. Hij luistert en praat graag (ook met de dieren en de planten!) en houdt toch ook van lekker fysiek buiten bezig zijn.

“Gewoon, gezond eten, met aandacht en zorg geproduceerd. Dat maakt me heel blij. Dat de dieren echt kunnen genieten van waar ze zijn. Dat de planten vitaal groeien. Ik weet zeker dat je dat kunt proeven. En ik weet zeker dat je je er blijer en gezonder van voelt. Dat ik eraan bij mag dragen dat mensen aan te kunnen bieden, is prachtig. En dan doen we het ook nog eens met zoveel mensen samen. Fantastisch toch?”

Martin