Dit is een deelpagina van
de Wickevoorter Stadsboeren.

Klik hier om naar de volledige site te gaan.

Vrijwilligers

We doen het met elkaar. Doe je mee?

Vrijwilligers op de tuin


De stadsboeren en medewerkers werken nu al samen met meer dan 30 vrijwilligers op de boerderij. En toch blijft er nog van alles liggen. Er is zoveel diversiteit aan klussen dat er bijna altijd wel iets voor je bij zit, als je het leuk vindt om bij De Wickevoorter Stadsboeren te komen meedoen.

Uiteraard is er veel werk op de tuin, maar ook de verzorging van de kippen en varkens gebeurt deels door vrijwilligers. Er zijn vrijwilligers die zich bezig houden met recepten of met het maken van lekkere en bijzondere producten zoals theemelanges, bouillonpoeder of calendulazalf.

Je kunt je bezig houden met de website, de administratie, in onze kraam staan op markten, dingen bezorgen of ophalen, een bijeenkomst organiseren voor de buurt of voor de vrijwilligers, meehelpen in de winkel, schoonmaken, fietsen repareren, schuurtjes bouwen (of afbreken) en nog veel meer.


Is er iets dat jij graag doet of dat je graag wilt leren, maar dat we nog niet hebben genoemd?

Kom eens langs of bel Ada om het erover te hebben (zie Contact).

Want wij zijn elke keer weer blij verrast door talenten van mensen die nuttig blijken op de boerderij en die we zelf nog niet hadden bedacht!