Dit is een deelpagina van
de Wickevoorter Stadsboeren.

Klik hier om naar de volledige site te gaan.

Winkel

Wat je vers haalt, is lekker.

Winkel met kratten vol met verse groenten en fruit.


In misschien wel de kleinste natuurvoedingswinkel van het land hebben wij toch een ruim assortiment. In onze boerderijwinkel vindt u uiteraard producten van onze eigen boerderij en dat vullen we aan met lokale en andere biologische producten.

In de winkel

U kunt in onze winkel uiteraard terecht voor de seizoensgroenten van eigen tuin. Ook verkopen we vlees van onze kippen en varkens.

We hebben jam en ijs dat (deels) is gemaakt met producten van onze tuin. We maken onze eigen theemelanges. Er zijn gedroogde kruiden, zalven, siropen, azijn.

Naast onze eigen producten vindt u in de winkel ook zuivel, kaas, brood, ijs, broodbeleg, koekjes, pasta, granen en peulvruchten, sappen, olie, chips, noten, zuidvruchten, schoonmaakmiddelen en nog veel meer. Alles is biologisch.

Ook zijn we een verkooppunt voor de potgrond, tuinaarde en mestcompost van Bio-Kultura.


De winkel is geopend op:

Woensdag van 10-16 uur (vanaf half mei tot december)

Vrijdag van 10-16 uur

Zaterdag van 10-16 uur

Zie Bezoek voor het adres en een google-maps kaart. Wees welkom!

In onze winkel kun je ook een cadeaubon aanschaffen die de gelukkige ontvanger kan besteden aan producten van de winkel, een abonnement op de groentekrat of op de pluktuin. De cadeaubon kan elke gewenste waarde vertegenwoordigen en is tot een jaar na aanschaf in te wisselen.

Vrouw met cadeaubon

Wees welkom.